رقابت 52 تیم دانشجویی در مسابقه ملی برنامه نویسی الگوریتمی «اسپیس»
مسابقه برنامهنویسی «SPACE» با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری به عنوان یکی از رویدادهای ملی در راستای مسابقات ملی جام رایان در حوزه برنامهنویسی الگوریتمی 17 و 18 آبان ماه به میزبانی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه سجاد مشهد و انجمن علمی این دانشکده برگزار شد.
مسابقهی بینالمللی برنامهسازی رایان؛ چالشی برای برترینها
مسابقهی بینالمللی برنامهسازی رایان به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف و با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برگزاری می شود. این مسابقه فرصتی بینظیر برای علاقمندان است تا با برنامه¬نویسان حرفه¬ای از سرتاسر دنیا به رقابت بپردازند.
نقش اینترنت اشیا در زیست بوم اقتصاد دیجیتال؛ از سنسورهای هوشمند تا تحلیل داده و رفع ناترازی های کلان ملی بخش دوم
اکوسیستم فنی اینترنت اشیا (IoT) شامل چندین لایه و اجزا است که با همکاری و تعامل یکدیگر، امکان ایجاد و پشتیبانی از یک سیستم IoT را فراهم میکنند.
قاعده گذاری و تنظیم گری
در حوزه اقتصاد دیجیتال، «قاعدهگذاری» و «تنظیمگری» دو مفهوم کلیدی با نقشهای متمایز هستند که تأثیرات عمیقی بر عملکرد بازارهای دیجیتال و رفتار مصرفکنندگان دارند ...
ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان دیجیتال حمایت میکند:
سوییچ های شبکه با طراحی و تولید بومی
افزایش روزافزون سرعت مخابره اطلاعات و همچنین گستره استفاده افراد از شبکه های کامپیوتری و اینترنت، اهمیت سوئیچ های شبکه به خصوص سوئیچینگ شبکههای مخابراتی را بیش از پیش آشکار کرده است و لذا پرداختن به سوئیچهای لایه 2 که از کاربردیترین سیستمهای سوئیچینگ محسوب میشوند اهمیت ویژهای دارد.....
پیرامون هفته قوه قضاییه
توسعه پابند الکترونیک هوشمند با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان دیجیتال
توسعه پابند الکترونیک هوشمند: پابند الکترونیک هوشمند، ابزاری نوین است که با استفاده از فناوریهای پیشرفته، امکان ردیابی و نظارت بر مجرمان، افراد تحت مراقبت و سایر اشخاص را به صورت برخط و لحظهای فراهم میکند. این پابندها به مچ پای فرد متصل شده و با استفاده از GPS، شبکه تلفن همراه و سایر فناوریها، موقعیت مکانی فرد را به طور مداوم رصد میکنند. این پابند هوشمند جهت بهره برداری سازمان زندانها و فراجا با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال توسعه یافته است.
بررسی تجربیات جهانی
اکوسیستم استارتاپی در حوزه فینتک
این گزارش به بررسی برترین استارتاپهای دنیا از منظر سرعت رشد، سرعت و میزان جذب سرمایه در سالیان اخیر و در نهایت جذابیت فناورانه پرداخته است. در این گزارش 66 استارتاپ برتر دنیا مطابق با آخرین گزارشات روز دنیا از منابع معتبری همچون CBInsights، Traxcn و Forbes انتخاب شده اند و ویژگیهای مختلف آنها همچون میزان جذب سرمایه، سال تاسیس، حوزههای فناوری و ... مورد بررسی قرار گرفته اند.
بررسی تجربیات جهانی
اکوسیستم استارتاپی در حوزه خودروهای متصل
این گزارش در واقع به بررسی برترین استارتاپهای دنیا از منظر سرعت رشد، سرعت و میزان جذب سرمایه در سالیان اخیر و در نهایت جذابیت فناورانه پرداخته است.
بررسی تجربیات جهانی اکوسیستم استارتاپی در حوزه هوش مصنوعی (نسخه 2023)
گزارش پیش رو در واقع به بررسی برترین استارتاپهای دنیا از منظر سرعت رشد، سرعت و میزان جذب سرمایه در سالیان اخیر و در نهایت جذابیت فناورانه پرداخته است.
گزارش تحول دیجیتال آسیا و اقیانوسیه ۲۰۲۲
در این گزارش با بررسی ابعاد مختلف این پارادایم سناریوهای مطلوب توسعه تحول دیجیتال را در قاره آسیا و اقیانوسیه مطالعه خواهیم کرد.