زیستبوم اینترنت اشیاء توسعه مییابد
21 سال پیش بود که برای نخستین بار مفهوم اینترنت اشیاء به دنیای دیجیتال راه یافت. مفهومی که کسبوکارها را به سمت استفاده از فناوریهای نوین دیجیتال سوق داد. اینترنت اشیاء فرصتی برای پیوند دنیای فیزیکی و سیستم های مبتنی بر کامپیوتر ایجاد میکند. این فرصت با تلاش ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری در اختیار فعالان این حوزه قرار میگیرد.
با راهاندازی سایت اینوبیز؛
مجالی برای تنوع بخشیدن به زیستبوم استارتاپی اقتصاد دیجیتال فراهم شد
یکی از اهداف ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری، فراهم کردن فرصتی برای توسعه و تنوع دادن به زیستبوم استارتاپی اقتصاد دیجتیال کشور است. هدفی که با راهاندازی سایت اینوبیز محقق شد.
صادرکنندگان خدمات فناوری اطلاعات توانمند میشوند
با برگزاری یک رویداد فناورانه که با حمایت مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناری ریاست جمهوری برگزار خواهد شد، صادرکنندگان خدمات فناوری اطلاعات توانمند میشوند. «وبینار انتقال تجربه در زمینه صادرات خدمات فناوری اطلاعات»، 21 اردیبهشتماه سال جاری برگزار میشود.
برنامهنویسان خلاق در فناوریهای ارتباطات و اطلاعات شناسایی میشوند
تابستان امسال شاهد برگزاری پنجمین دوره مسابقات چالشهای حوزهICT با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خواهیم بود. رویدادی فناورانه که با هدف شناسایی برنامهنویسان و تیمهای توانمند و خلاق کسبوکارهای مبتنی بر فناوریهای ارتباطات و اطلاعات برگزار میشود.
راه رسیدن به توسعه پایدار اقتصاد دیجیتال از دانشبنیانها میگذرد
عمر اقتصاد دیجیتال در کشورمان زیاد نیست. این اقتصاد که با توسعه پرداختهای الکترونیکی در ایران کار خود را شروع کرد امروز با کمک زیستبوم فناوری و نوآوری در همه ابعاد رشد کرده است. روند توسعه این اقتصاد نوپا که بر پایه فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی بر بستر فناوری اطلاعات و ارتباطات استوار است با شکلگیری استارتاپها شتاب بیشتری گرفت.
سبد زیستبوم اقتصاد دیجیتال متنوع میشود
اقتصاد دیجیتال را میتوان یکی از پایههای اصلی اقتصاد در دنیا دانست. فناوریهای نوینی که دیر آمدند اما جای خود را زودتر از آنچه که تصور می کردیم در اقتصاد دنیا باز کردند. شیوهای نوین از محاسبات اقتصادی که مبتنی بر فناوریهای ارتباطات و اطلاعات است.
ایدههای نوآورانه استارتاپها علیه بیماری کرونا حمایت میشود
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از راهکارهای فناورانه و ایدههای نوآورانه استارتارپها علیه بیماری کرونا حمایت ویژهای میکند. این کار در قالب پویش کرونا پلاس صورت میگیرد.
کرونا حریف آموزش نشد؛ تجربه تازه ایرانی در سایه ویروس فراگیر جهانی
مدارس و دانشگاه ها اولین مراکزی بودند که تحت تاثیر شیوع بیماری کرونا تعطیل شدند. اما تعطیلی مدارس به معنای تعطیلی آموزش نبود و در این روزهای قرنطینه خانگی بازار آموزش های مجازی و آنلاین مدارس گرم شد. آموزش هایی که قرار است عدالت آموزشی در کشور را محقق کند و لطمه ای به روند تحصیلی مدارس و دانشگاه ها وارد نشود. سیستمی نوین که کوله باری از تجربیات را برای نظام آموزشی کشور به همراه خواهد داشت.
بستهحمایتی معاونت علمی از استارتاپهای حوزه آنلاین و دیجیتال رونمایی شد/ آغاز پویش «کروناپلاس»
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از بسته حمایتی شرکتهای دانشبنیان و استارتاپهای حوزه آنلاین، دیجیتال و مجازی رونمایی کرد تا فرصتی برای توسعه سرویسها و خدمات آنلاین در میدان مبارزه با کرونا فراهم شود. اکنون که زیست بوم فناوری و نوآوری حوزه پزشکی و فنی به خوبی در مبارزه با کرونا درخشیدهاند حال زمان درخشش سایر فعالان این زیست بوم است که با رونمایی از این بسته حمایتی از استارتاپها فعالیتها با عنوان «پویش کرونا پلاس» در این بخش نیز شاهد رونق باشیم.
یکصد شرکت خلاق دیجیتالی حمایت شدند
خلاقیت پایه شکلگیری و تداوم کسب و کارشان است. ایدههایی خلاق که در مدل ارائه خدمات و نوع خدماتشان مشهود است و همین نوآوری هم آنها را از بقیه متمایز کرده است. شاید خدماتشان مبتنی بر فناوری پیشرفته نباشد اما محصول کارشان متفاوت است. این نوع از شرکتها یکی از مدل کسبوکارهایی است که مورد حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار دارد.