یک همکاری مشترک شکل گرفت؛ آزمایشگاه نوآوری حوزه نسل پنجم اینترنت ایجاد می‌شود

گام‌های مشترکی برای راه‌اندازی آزمایشگاه نوآوری باز حوزه 5G برداشته شد تا سرویس‌های اینترنت اشیاء به تیم‌های پژوهشی ارائه شود.

تفاهمنامه همکاری میان ستاد توسعه فناوری‌های دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول) شکل گرفت تا سرویس‌های اینترنت اشیاء به شرکت‌های فعال و تیم های همراه اول و هسته‌های پژوهشی کشور ارائه شود.

هدف از امضای این تفاهم‌نامه فراهم کردن امکانات آزمایشگاهی برای کمک به شکل‌گیری و بلوغ زیست‌بوم5G  و سرویس‌های اینترنت اشیاء، استفاده حداکثری از پتانسیل های حوزه5G  و اینترنت اشیاء در کشور، کاهش هزینه­های و کاهش زمان جهت توسعه و تست تجهیزات و راه کارهای 5G  و اینترنت اشیاء و ارائه خدمات آزمایشگاهی به شرکت‌های فعال در حوزه‌های مرتبط است.

همچنین حمایت از تشکیل هسته‌های پژوهشی کاربردی، فراهم سازی محیط تعامل بازیگران حوزه 5G و اینترنت اشیاء و بالا بردن آگاهی و پوشش خلاء علمی و فنی فعالان حوزه 5G و اینترنت اشیاء از دیگر اهداف این همکاری مشترک است.

در این تفاهم‌نامه مقرر شده است که هر 3 نهاد همکاری‌های خود را برای ایجاد و توسعه زیرساخت‌های پژوهشی، آزمایشگاهی و ارائه خدمات آزمایشگاهی، ایجاد زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت افزاری آزمایشگاه موضوع تفاهم نامه، راه‌اندازی آزمایشگاه موضوع تفاهم نامه و ارائه خدمت به شرکت های فعال حوزه و اداره آزمایشگاه با توجه به آیین‌نامه ها و مسوولیت‌های تعریف شده توسعه دهند.

ستاد توسعه فناوری‌های دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز متعهد شده است که در توسعه ساختار حاکمیتی آزمایشگاه، ارائه حمایت مالی به مبلغ ده میلیارد ریال برای تجهیز آزمایشگاه موضوع تفاهم‌نامه، حمایت‌های مالی لازم از طریق ارائه اعتبارات لازم به استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان برای بهره‌مندی از خدمات آزمایشگاه و فراهم کردن زیرساختارهای قانونی لازم برای حمایت  از تمامی خدمات گیرندگان از آزمایشگاه مشارکت کند.

کلمات کلیدی
//isti.ir/ZFDq