واکاوی ظرفیت پلتفرمهای بخشخصوصی در حوزه معاملات خودرو بخش پایانی
در این سلسله جلسات در رابطه با اهمیت همکاری بخش خصوصی و دولت در رابطه با ارائه خدمات معاملات خودرو بحث و گفت و گوی علمی صورت گرفت.
رقابت 52 تیم دانشجویی در مسابقه ملی برنامه نویسی الگوریتمی «اسپیس»
مسابقه برنامهنویسی «SPACE» با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری به عنوان یکی از رویدادهای ملی در راستای مسابقات ملی جام رایان در حوزه برنامهنویسی الگوریتمی 17 و 18 آبان ماه به میزبانی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه سجاد مشهد و انجمن علمی این دانشکده برگزار شد.
نقش اینترنت اشیا در زیست بوم اقتصاد دیجیتال؛ از سنسورهای هوشمند تا تحلیل داده و رفع ناترازی های کلان ملی بخش اول
یکی از جنبههای اصلی اینترنت اشیا، تعامل بیواسطه و بدون نیاز به دخالت انسانی است؛ به طوری که دستگاهها با استفاده از دادههای دریافتی، قادر به پیشبینی و واکنش به تغییرات محیطی هستند. امنیت دادهها، مدیریت حجم بالای اطلاعات، و هماهنگی میان دستگاههای مختلف، از جمله چالشهای مهم در پیادهسازی این فناوری محسوب میشود. اینترنت اشیا با ارتقای سطح هوشمندی و اتصال میان دستگاهها و سیستمها، توانسته است کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف پیدا کند و بهطور کلی، به بهینهسازی زندگی روزمره و کسبوکارها کمک کند.
نبرد برنامه سازان-دانشگاه یزد
در ادامه سری مسابقات دانشگاهی جام رایان ، مسابقه برنامه سازی «کدرکامبت»، به عنوان یکی از رویدادهای ملی برجسته در حوزه برنامه نویسی الگوریتمی، با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری توسط دانشکده مهندسی کامپیوتر و انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد طراحی و برگزار شد.
تصمیم یار، گامی نوین در تحول دیجیتال کشاورزی ایران
در مسیر تحقق امنیت غذایی پایدار و ارتقای بهرهوری در بخش کشاورزی، وزارت جهاد کشاورزی با همکاری ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، پروژهای کلیدی به نام "تصمیمیار" را به اجرا گذاشته است. این پروژه که با استفاده از فناوریهای دیجیتال و هوش مصنوعی طراحی شده، بهمنظور بهبود فرآیندهای تصمیمگیری و مدیریت در زنجیره تأمین محصولات کشاورزی، بهویژه در حوزههای گندم و گوشت مرغ، راهاندازی شده است.
قاعده گذاری و تنظیم گری
در حوزه اقتصاد دیجیتال، «قاعدهگذاری» و «تنظیمگری» دو مفهوم کلیدی با نقشهای متمایز هستند که تأثیرات عمیقی بر عملکرد بازارهای دیجیتال و رفتار مصرفکنندگان دارند ...
سلسله سمینار های دانشگاه علامه طباطبایی
سمینار "راهاندازی و مدیریت پروژههای منبع باز" در تاریخ ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ بهصورت مجازی از طریق پلتفرم دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد. این رویداد با حضور ۵۴ شرکتکننده و با هدف آشنایی علاقهمندان با جنبههای مختلف پروژههای نرمافزارهای منبع باز برگزار گردید...
سرمایه گذاری در هوش مصنوعی ؛ از غول های فناوری تا سرمایه گذاران شخصی در توسعه هوش مصنوعی
توسعه هوش مصنوعی، یکی از پرشتابترین حرکتهای تکنولوژیک قرن حاضر، تنها به تلاش دانشمندان دانشگاهی و شرکتهای فناوری بزرگ محدود نمیشود. این تحول عظیم، از سرمایههای شخصی گرفته تا بودجههای دولتی و پژوهشهای مستقل، بهطور پیوسته پیش میرود.
بررسی بازار سخت افزارهای کامپیوتری و تجهیزات مخابراتی روسیه و فرصت های حضور ایران
بازارهای فناوری و سختافزارهای کامپیوتری و مخابراتی روسیه پس از تحریمهای اعمال شده توسط کشورهای غربی دچار تغییرات گستردهای شدند. تحریمهای اقتصادی منجر به خروج بسیاری از شرکتهای بزرگ بینالمللی...
برگزاری مسابقات بین المللی هوش مصنوعی رایان
با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، ستاد اقتصاد دانش بنیان دیجیتال و دانشگاه صنعتی شریف، مسابقات بینالمللی هوش مصنوعی رایان با هدف ...