معرفی ستاد توسعه سلولهای بنیادی
شناسنامه ی ستاد:
در معاونت فناوری ریاست جمهوری، تصمیم به تشکیل مرکزی مرجع در زمینه ی فعالیت های پزشکی مربوط به سلول های بنیادی گرفته شد و پس از تلاش فراوان، بالاخره در سال 1387، ستاد راهبردی فناوری سلول های بنیادی تأسیس گردید و به سرعت در زمینه های مختلف آموزشی، پژوهشی و موارد دیگر پیشرفت نمود و برای نظارت بر کلیه ی فعالیت هایی که در گوشه و کنار سرزمین پهناور ایران، در این خصوص صورت می گیرد، انسجام لازم را پیدا کرد. بلافاصله برای نیل به این هدف، کمیته هایی جدا از هم، در جهت پیشبرد منظم تر و هرچه سریع تر طرح های ستاد تشکیل و افرادی به عنوان مسئول در رأس هر کمیته انتخاب گردید که در زیر عنوان شده اند.
(برای دسترسی به آخرین فعالیت های هر یک از کمیته ها، برروی عنوان آن کمیته کلیک فرمایید):
کمیته ی استانداردسازی، اخلاق و نظارت، با مسئولیت دکتر فاطمه نادعلی
کمیته ی فناوری، با مسئولیت دکتر محمدعلی شکرگزار
کمیته ی آموزش، با مسئولیت دکتر جعفر آی
کمیته ی پژوهش، با مسیولیت دکتر ناصر اقدمی
کمیته ی کمیته ی روابط عمومی و بین الملل، با مسئولیت دکتر میترا کریمی
کمیته ی توسعه و پشتیبانی، با نظارت مستقیم دکتر محمد واسعی
کمیته ی اقتصاد و بازاریابی، با نظارت مستقیم دکتر محمد واسعی
کمیته ی راهبردی و هدایت، با نظارت مستقیم دکتر محمد واسعی
کمیته ی دانشجویی، با نظارت مستقیم دکتر آرش خجسته
پیش بینی آینده:
تا سال 1404 جامعه ایران در افق چشم انداز ، چنین ویژگیهایی خواهد داشت.
« برخوردار از دانش پیشرفته ، توان در تولید علم و فناوری ، متکی بر سهم برتر منابع انسانی و سرمایه اجتماعی در تولید ملی ، دست یافته به جایگاه اول اقتصادی - علمی و فناوری در سطح منطقه آسیای جنوب غربی ( شامل آسیای میانه ، قفقاز، خاورمیانه و کشورهای همسایه) با تاکید بر جنبش نرم افزاری و تولید علم ، رشد پرشتاب و مستمر اقتصادی ، ارتقای نسبی سطح درآمد سرانه و رسیدن به اشتغال کامل.
چهار قسمت مهم فناوری:
انسان افزار
فن افزار
اطلاعات افزار
سازمان افزار
این 4 قسمت بریکدیگر اثر متقابل داشته و پیشرفت متناسب و مستمر این عناصر توسعه فناوری را ایجاد می نماید . به بیان دیگر ، توسعه فناوری زمانی اتفاق می افتد که این اجزاء تعاملی مناسب داشته باشند و فعالانه عمل کنند . بر این اساس در سال 1387 با توجه به پشتوانه تحقیقاتی و اهمیت سلولهای بنیادی و سلول درمانی در سطح ارتقاء علمی کشور به اهتمام معاونت محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری ، ستاد فناوری راهبردی سلولهای بنیادی تشکیل گردید تا بدین ترتیب بتوان با نزدیک نمودن تحقیقات علوم پایه و بالینی و به کار برد رساندن دستاوردهای کسب شده در تحقیقات پایه و با تعاملات ملی و بین المللی حداکثر تلاش را برای ارتقاء سطح سلامت جامعه به عمل آورد . این ستاد می کوشد با تقویت و اصلاح زیرساختهای فعلی و همچنین ایجاد زیرساختهای جدید پژوهشی و بالینی به وضعیت پژوهش و فناوری در این شاخه مهم از علم روز دنیا در کشورمان سامان بخشد.