تفاهمنامه همكاري مشترك در زمينه راهاندازي و توسعه مركز شتابدهي و نوآوري خدمات و فناوری های سلامت
تفاهمنامه همكاري راه اندازی و توسعه مرکز شتابدهی و نوآوری خدمات و فناوریهای سلامت در بستر فناوری اطلاعات ما بین ستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی و دانشگاه علوم پزشكي بقیه الله امضا شد.
به گزارش ستاد توسعه فناوری های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، تفاهمنامه همكاري مشترك در زمينه راهاندازي و توسعه مركز شتابدهي و نوآوري خدمات و فناوری های سلامت در بستر فناوری اطلاعات فیمابين دانشگاه علوم پزشكي بقیه الله و ستاد توسعه فناوريهاي حوزه اقتصاد ديجيتال و هوشمندسازي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري به امضاي مهدي محمدي دبير ستاد فناوريهاي حوزه اقتصاد ديجيتال و هوشمندسازي و علیرضا جلالی رييس دانشگاه علوم پزشكي بقیه الله رسيد.
محمدی در مراسم امضای این تفاهم نامه با اشاره به ضرورت توسعه فناوريهاي ديجيتال در حوزه سلامت، بر عزم جزم معاونت جهت توسعه این امر اشاره نموده و گفت: حمایت از ایجاد و توسعه شتابدهندههاي تخصصی از اولويتهای این ستاد می باشد.
دبير ستاد فناوريهاي حوزه اقتصاد ديجيتال و هوشمندسازي معاونت علمي با اشاره به تفاهمنامه امضا شده ادامه داد چنين همكاريهايي در راستاي حمايت از شركتهاي دانشبنيان و خلاق بوده و این امر در قالب مراکز شتابدهی تخصصی منجر به حمايت و پيشبرد فناوريهاي نوين و کاربردهای آن در حوزه سلامت ديجيتال ميشود.
رييس دانشگاه علوم پزشكي بقیه الله بیان نمود، ظرفیت این دانشگاه جهت حمایت از مجموعه های دانش بنیان و استارت اپ ها با رویکرد اجرایی در حوزه صنعت سلامت بسیار بالا می باشد و از سیاستهای اصلی این دانشگاه توسعه این صنعت بر مبنای توسعه و ارائه خدمات و فناوری های حوزه سلامت مبتنی بر بستری ملی می باشد.
جلالی تصريح كرد: ورود استارت اپ ها در صنعت سلامت از طریق تعامل و مشارکت با جامعه پزشکی تسهیل میگردد که به تبع قبول این فناوریها و خدمات نوین نیز می تواند به سهولت جای خود را در جامعه پیدا نموده و مبتنی بر راهکارهای علمی و مبتنی بر سیاستهای نظام سلامت توسعه یابد.
ارسال به دوستان