مطابق آمار:
سیم کارت های واگذار شده، دو برابر جمعیت ایران، فرصت یا تهدید؟!
تا پایان نیم سال اول امسال، تعداد سیمکارت واگذار شده تلفن همراه در کشور ۱۵۶ میلیون و ۵۴۸ هزار و ۵۱۱ خط یعنی حدود دو برابر جمعیت کشور است.
تا پایان نیم سال اول امسال، تعداد سیمکارت واگذار شده تلفن همراه در کشور ۱۵۶میلیون و ۵۴۸هزار و ۵۱۱خط یعنی حدود دو برابر جمعیت کشور است.
البته گفتنی است که تعداد سیمکارت فعال تلفن همراه ۸۵میلیون و ۶۴هزار و ۴۶خط بوده است، این آمار درباره شاخصهای مهم بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات تا پایان نیم سال اول امسال نشان می دهد که تعداد تلفن ثابت دایری ۳۰میلیون و ۶۶۱هزار و ۸۴۴خط و تعداد تلفن همگانی کشور نیز ۱۱۵هزار و ۵۵۰دستگاه، تعداد روستاهای دارای تلفن خانگی ۴۸هزار و ۹۷۶روستا است.
همچنین طبق این آمار، ضریب نفوذ تلفن ثابت ۶۹. ۳۸درصد، ضریب نفوذ مشترکین فعال تلفن همراه کشور ۱۰۶.۴۳درصد، مشترکین پهن باند سیار ۴۷میلیون و ۳۳۲هزار و ۵۵۵مشترک و مشترکان پهن باند ثابت ۱۰میلیون و ۴۹۰هزار و ۱۱۸نفر است.
موضوعی که در این آمار به خوبی به چشم می آید، تعداد بالای سیمکارتهای واگذار شده در کشوراست. دراین باره میتوان گفت بخش زیادی از شهروندان ایرانی به دلایل مختلفی از بیش از یک خط استفاده میکنند یا اینکه برخی از خطوطی که خریداری کردهاند را بلااستفاده گذاشتهاند.
حالا با نگاهی کوتاه به این آمار میتوان دریافت که گذشته از آمار غیر منتظره صدور سیمکارت، با توجه به ضریب نفوذ تلفن سیار و ثابت و مشترکین پهنای باند، ایران در حال حاضر پتانسیل بسیار بالایی برای ارائه خدمات بر خط دارد و این موضوع هم برای دولت و هم برای بخش خصوصی یک فرصت ایده آل برای توسعه خدمات و کسب و کارها قلمداد میشود.
ارسال به دوستان