لیست اخبار صفحه :1
ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان مسابقات جام ملی رایان در ایستگاه ششم
Tab Code دانشگاه تبریز؛

مسابقات جام ملی رایان در ایستگاه ششم

مسابقه برنامه‌نویسی Tab Code با حضور 37 تیم از دانشگاه‌های معتبر ایران در دانشگاه تبریز برگزار شد؛ این مسابقه که با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری انجام گرفت، فرصتی مناسب برای شناسایی و پشتیبانی از استعدادهای برتر در زمینه برنامه‌نویسی فراهم کرد.

ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان مسابقات ملی جام رایان - ایستگاه أصفهان- مسابقه چارباگ

مسابقات ملی جام رایان - ایستگاه أصفهان- مسابقه چارباگ

این مسابقات، بخشی از مسابقات ملی جام رایان است و تیم‌های دو یا سه نفره از دانشگاه‌های مختلف کشور در آن به رقابت خواهند پرداخت. پیش‌بینی شده که حدود ۵۰ تیم دانشگاهی در این ایستگاه شرکت کنند. هدف اصلی این رویداد، حمایت از استعدادهای برتر برنامه‌نویسی و توسعه مهارت‌های مرتبط است

ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان مسابقه برنامه‌سازی سمنانتیک استان سمنان برگزار شد

مسابقه برنامه‌سازی سمنانتیک استان سمنان برگزار شد

مسابقه برنامه‌سازی سمنانتیک، با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و به عنوان بخشی از سلسله مسابقات دانشگاهی جام رایان، در تاریخ ۲۴ و ۲۵ آبان ۱۴۰۳ در دانشگاه سمنان برگزار شد.

ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان جام رایان - ایستگاه ششم- دانشگاه تبریز

جام رایان - ایستگاه ششم- دانشگاه تبریز

با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، نخستین دوره مسابقات بین‌المللی برنامه‌نویسی رایان-TabCode به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار خواهد بود.

ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان مسابقه‌ی بین‌المللی برنامه‌سازی رایان؛ چالشی برای برترین‌ها

مسابقه‌ی بین‌المللی برنامه‌سازی رایان؛ چالشی برای برترین‌ها

مسابقه‌ی بین‌المللی برنامه‌سازی رایان به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف و با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برگزاری می شود. این مسابقه فرصتی بی‌نظیر برای علاقمندان است تا با برنامه¬نویسان حرفه¬ای از سرتاسر دنیا به رقابت بپردازند.

ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان توسعه پابند الکترونیک هوشمند با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال
پیرامون هفته قوه قضاییه

توسعه پابند الکترونیک هوشمند با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال

توسعه پابند الکترونیک هوشمند: پابند الکترونیک هوشمند، ابزاری نوین است که با استفاده از فناوری‌های پیشرفته، امکان ردیابی و نظارت بر مجرمان، افراد تحت مراقبت و سایر اشخاص را به صورت برخط و لحظه‌ای فراهم می‌کند. این پابندها به مچ پای فرد متصل شده و با استفاده از GPS، شبکه تلفن همراه و سایر فناوری‌ها، موقعیت مکانی فرد را به طور مداوم رصد می‌کنند. این پابند هوشمند جهت بهره برداری سازمان زندان‌ها و فراجا با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال توسعه یافته است.

ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان پرسشنامه اطلس هوش مصنوعی ایران

پرسشنامه اطلس هوش مصنوعی ایران

پرسشنامه حاضر توسط ستاد اقتصاد دانش بنیان دیجیتال معاونت علمی و با همکاری تیم تحقیقاتی آزمایشگاه سیاستی (Policy Lab) دانشگاه شریف و با هدف شناسایی وضعیت بازیگران زیست‌بوم هوش مصنوعی کشور طراحی شده است.

//isti.ir/X4dc